Maak kennis met ons team

Mijn naam is David Smitz

Ik studeerde af als tandarts aan de Vrije Universiteit Brussel in 2006. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de praktijk.

Mijn naam is Roos Hustinx en in 1997 ben ik tandheelkunde gaan studeren. De reden dat ik deze studie begonnen ben, heeft met name te maken met de omgang met mensen en op een plezierige manier zorg dragen voor het gebit van deze mensen. Daarbij komt het gebruik van je handen en het daarmee maken van een werkstuk op maat, het mooiste is om te doen. Als deze combinatie kan leiden tot het gewenste resultaat dan geeft dat voldoening. In augustus 2003 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Kiesz. Naast de algemene praktijk hebben implantologie, esthetische tandheelkunde en kroon en brugwerk mijn bijzondere interersse. Het werken met de operatie microscoop in de praktijk biedt daarbij de nodige voordelen bij deze behandelingen. Elke dag kom ik weer voor nieuwe uitdagingen te staan, dit samen met het persoonlijk contact met de patiënt is wat het beroep als tandarts zo leuk maakt.

Mijn naam is Sioe Hoey The, wat veel tongbrekers oplevert. Mijn Aziatische afkomst moge duidelijk zijn, maar ik ben geboren en getogen in Noord-Limburg.
Ik heb mijn opleiding tot tandarts in Amsterdam cum laude afgerond in 2000. Bij Kiesz kun je bij me terecht voor reguliere zorg. Een gezonde mond is in mijn opinie de basis voor een goede gezondheid en een goed leven. Ik kan enorm genieten van mooie vullingen maken, wat kan variëren van een eenvoudige enkele vulling, maar ook uitgebreid toepasbaar is voor esthetische doeleinden of slijtageproblematiek. Daarnaast heb ik een interesse ontwikkeld in prothetiek. Omdat ik daarnaast gespecialiseerd werk doe in een Centrum Bijzondere Tandheelkunde in het ziekenhuis heb ik brede ervaring en ben ik goed in communicatie. Mijn doel is om iemand op een prettige en vertrouwde manier goede tandheelkundige zorg te kunnen geven en een brede lach.

Mijn naam is Annabel van der Ree en ik ben vorig jaar zomer afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Door mijn interesse in de zorg gecombineerd met mijn creativiteit wist ik vroeger al snel dat ik tandarts wilde worden. Tijdens de opleiding heb ik met name voor de cosmetische tandheelkunde een passie ontwikkeld. Ik vind het heel mooi om te zien hoe mensen kunnen veranderen als ze zich door een mooi en gezond gebit weer vrij voelen om te lachen. Ik werk nu sinds september 2018 bij Kiesz en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk toe. Doordat er veel deskundige collega’s in de praktijk werken is het altijd mogelijk om met elkaar te overleggen over uitgebreidere en complexe problematiek. Dit maakt het werk voor mij interessant en uitdagend. De goede sfeer in onze praktijk zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd is en zichzelf blijft verbeteren.

Mijn naam is Kerim Roodenburg. In 2018 studeerde ik Cum Laude af van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het combineren van handvaardigheid, sociale contacten en het verlenen van medische zorg, maakt dat ik volledig mijn ei kwijt kan in dit beroep. Tijdens de opleiding heb ik mij nader bekwaamd in het uitvoeren van kleine heelkundige verrichtingen en ook het ‘Digital Smile Design’ is een aspect van de tandheelkunde waar ik mezelf mee bezig houd. Naar de tandarts gaan is voor velen een angstige aangelegenheid. Daarom vind ik het belangrijk om de tijd en aandacht te nemen, zodat iedereen, letterlijk en figuurlijk, over de drempel durft te komen. Met het gedreven en multidisciplinaire team van Kiesz is er voor iedereen een geschikte plaats in de praktijk.

Mijn naam is Rembert de Ferrerre.

Ik studeerde af als tandarts aan de Universiteit Gent in 2010 en volgde vervolgens een fulltime driejarige opleiding tot Master endontologie. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Kiesz.

Mijn naam is Nasim Mahjoub Pour, ik ben afgestudeerd als tandarts in het Katholieke universiteit van Leuven.
Na een jaar algemeen tandheelkunde heb ik me gespecialiseerd in parodontologie en orale implantologie aan de universiteit van Gent, België.
Ik ben gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van gingivitis en parodontitis. Naast parodontale chirurgie heb ik ook interesse in esthetische tandvlees correcties zoals gingivectomie, klinische kroonverlenging, Binweefsel enten, recessie bedekking en behandeling van gummy- smile.

Naast de parodontologie heb ik een passie voor implantologie, van implantologische behandelingen in de esthetische zone, botopbouw en sinusaugmentatie tot volledige kaak rehabilitatie.

Mijn naam is Amanda van Exel.

Ik studeerde af als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam in 2011.
Van 2012-2020 ben ik werkzaam geweest in de Bijzondere Tandheelkunde waar ik mij met name bezig hield met maxillofaciale prothetiek (voornamelijk de hoofdhals-oncologie, restauratief herstel en gnathologie). Daarnaast ben ik gnatholoog in opleiding aan het ACTA.
Ik ben sinds 2012 werkzaam in de praktijk.

Mijn naam is Peter Spoor.

Ik werk sinds 2001 in bij Kiesz als tandprotheticus. Ik ben afgestudeerd in 1987 en ben gespecialiseerd in uitneembare prothese’s al dan niet op implantaten. Als tandprotheticus is het voor mij elke keer een uitdaging om mensen met hun gebitsproblemen te helpen. Soms is het al mogelijk met een paar eenvoudige handelingen het gebit te verbeteren en het is mooi als je ziet dat ze daarmee al geholpen zijn!
Mijn vakkennis en passie om iets goeds voor de patiënt te maken zijn dan ook onvermoeibaar aanwezig.

Rob Luijten
Tandprotheticus

Mariëlla Astarita
Mondhygiëniste

Romy Pastoor
Mondhygiëniste

Achmed Charsijev
Mondhygiënist

Marleen Havermans
Preventie assistente / behandelings coördinator

Iris Jacobs
Preventie assistente /
tandarts assistente

Tessa Timmers
Preventie assistente /
tandarts assistente

Seda Nur Simsek
Tandarts assistente

Fenne Schaap
Stagiaire tandarts assistente

Lieke Kim
Ondersteunend personeel

Lotte Kim
Ondersteunend personeel

Marian Maes
Omloop assistente

Petra Verharen
Omloop assistente

Annemarie Timmermans
Administratief medewerkster

Daphne Kanters
Administratief medewerkster

Marleen Wijnands
Administratief medewerkster

Tessa van Vliet
Administratief medewerkster

Lindsey van Uden
Administratief medewerkster

Patricia de Zeeuw
Administratief medewerkster / preventie assistente

Sharelle van Dongen
Financiële administratie