Trios mondscanner

Wij maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Sinds de introductie maken wij gebruik van de Trios Scanner van 3Shape. Door gebruik te maken van dergelijke geavanceerde technologie zoals de Trios scanner krijgt u bij ons altijd het gewenste resultaat.

Wat is de Trios Scanner?

De Trios Scanner van 3Shape maakt het mogelijk om digitale afdrukken te maken van uw gebit. De nieuwste versie van de scanner is verkrijgbaar met een handgreep of pengreep. Dit maakt het product makkelijk te gebruiken, waardoor u zo min mogelijk last ondervindt van de scan. Wanneer we de scanner gebruiken, krijgen we gelijk een volledig inzicht in uw gebit en weten we waar (mogelijke) problemen zich bevinden. Hier kunnen wij onze behandeling dan verder op afstemmen. Sinds het gebruik van de Trios scanner in onze werkwijze is geïmplementeerd, kunnen wij onze patiënten beter van dienst zijn en eventuele complicaties op voorhand waarnemen. Zo voorkomen we eventuele problemen en kunnen we beter te werk gaan.

Wat zijn de voordelen?

Het is al even naar voren gekomen, maar de Trios Scanner is prettig in gebruik, zowel voor de tandarts als voor de patiënt. Mede doordat wij een zeer specifieke afdruk van uw gebit kunnen maken, is het mogelijk om (indien nodig) een 1 op 1 model van uw gebit te maken en hierop tandtechnische producten (bijvoorbeeld kronen) te vervaardigen, zodat ze perfect aansluiten op uw gebit. U krijgt dan tandtechnische producten die speciaal voor u zijn gemaakt. Persoonlijker dan dat kan onze dienstverlening niet worden.